Mobilmenu
Hem
Produkter
För dig som är...
Funktion
Funktion
Miljö & Kvalitet
Kvalitet
Miljö
Energi
Isolerglas
Buller
Brand
Inbrott
Personskydd
Referenser
Företaget
Kontakta oss
Mobilmenu

Miljö och kvalitet

Hur länge håller ett fönster från H-Fönstret?
– Ingen aning

Nix, vi vet inte med absolut säkerhet hur länge våra fönster håller men vi gissar på betydligt mer än 50 år. Det är inte så lätt att veta när våra produkter kommer överleva oss tillverkare, något man inte är bortskämd med nu för tiden.

Det bästa av två världar – på riktigt

Så när du beställer ett fönster av oss – så tillverkar vi två. Det inre fönstret är tillverkat av långsamtväxande furu från vårt kalla Norden. Den får en profil som omsorgsfullt passar byggnadens övriga arkitektur och det blir en tålig, vacker och mycket behaglig insida. På utsidan sitter åldersbeständiga och tåliga material som står emot allt. Eftersom fönstren är utåtgående blir de bara tätare ju hårdare vinden viner och de åldras i princip aldrig. Ja, sedan sätter vi ihop dem och du får det bästa av två världar. På riktigt.

Hållbart – för ditt hem och vår planet

Ditt hem ska vara den behagligaste platsen på jorden. Och jorden ska vara en vacker plats – nu och i framtiden. Vi tror att det mest miljövänliga är det som är helt underhållsfritt och håller över flera generationer. Ett fönster som aldrig behöver målas, justeras eller kittas om. Ett fönster som behåller värmen på insidan och släpper in ljuset. Ett fönster som är tillverkat av återvinningsbara material.

”I min tidigare bostadsrättsförening hade H-Fönstrets fönster suttit i mer än 25 år – utan att det hade hänt ett smack.”
ROBERT SCHULTS, BRF SÖDERTORP

 

Kvalitet

Kvalitet i arbetsmetoder och kvalitet i produkter

> Läs mer om kvalité

Miljö

Alla anställda är engagerade

> Läs mer om miljö


H-Fönstret i Lysekil

Om oss
Miljö och kvalite
Ledning och ägarstruktur
Kontakt
Hitta hit
Dokument

Våra produkter

Glidhängda fönster
Sidohängda fönster
Fasta fönster
Dörrar
Special
Tillbehör
Ritningar

För dig som är

Arkitekt
Entreprenör
Fastighetsägare

Broschyrer

Nybyggnation
Fönsterbyten
Fönster för villa
Montagefördelar