Update cookies preferences
Mobilmenu
Hem
Produkter
För dig som är...
Arkitekt
Entreprenör
Fastighetsägare/BRF (Bostadsrättsförening)
Privatperson
Prestanda
Företaget
Referenser
Kontakta oss
Mobilmenu

För dig som är entreprenör

Känn dig trygg med valet av fönsterleverantör

Du som Entreprenör skall känna trygghet i att rekommendera, offerera och hantera våra fönster.  

Vi tror att förutom en bra produkt krävs kunskap, gedigen erfarenhet och förstklassig service.  Vårt fokus är och har sedan start varit att utveckla ett fönster och en organisation som tillgodoser samtliga behov vid både nybyggnation och fönsterbyten. Här får du information om vår produkt, montage, funktion och exakt logistik – för att inte tala om vår paradgren: livslängd!

Produkt och montage

Ett fönster ska vara lätt att hantera, montera och ansluta mot vägg och fasad. Med fönster från H-Fönstret kan du vara trygg med att montaget kommer att fungera optimalt. Hur då? Jo, vi tillverkar inga fönster förrän du som entreprenör har tagit de mått som du vill att fönstret ska ha. Fönstren tillverkar vi med millimeteranpassning på bredd och höjd, men inte bara det; vi anpassar även karmdjupet efter behovet i fastigheten. läs mer om våra olika produkter här.  Vi har en tät konstruktion vilket innebär att vid montage av våra produkter monterar du på traditionellt vis. Det som krävs är lufttätt inåt och vattentätt utåt. Enkelt eftersom det vatten som kommer in i vår produkt också leds ut genom vårt fönster. Invändig mjukfog, drev, tryckutjämningsspalt och utvändig vattenavskiljning! Egentligen rätt lätt!

Monteringsanvisning och andra nerladdningsbara dokument.Unik konstruktion

Livslängd

Svaret på frågan om hur länge ett H-Fönster håller vet vi inte med säkerhet. Det beror på  att de fönster som installerats sedan start fortfarande sitter på plats och fungerar som de ska.  Det är en styrka för oss som fönstertillverkare att förmedla och en trygghet för dig som entrepenör veta.

 

Service på högsta nivå

Oavsett om du som entrepenör skall ta emot enstaka leverans eller flertalet under en längre period så anpassar vi det efter dina önskemål. Vi vet att det är av stor vikt att leverenser kommer till rätt plats i rätt tid av både ekonomiska och praktiska skäl. Vi levererar därför fönstren det datum, till den plats och kanske även avsatt tid som du beställt dem till men inte förrän vi ringt och stämt av att du är redo för mottagandet! 

Kontakta oss så skall vi berätta mer.


H-Fönstret i Lysekil

Om oss
Miljö och kvalitet
Ledning och ägarstruktur
Kontakt
Hitta hit
Dokument

Våra produkter

Glidhängda fönster
Sidohängda fönster
Fasta fönster
Dörrar
Special
Tillbehör
Ritningar

För dig som är

Arkitekt
Entreprenör
Fastighetsägare
Privatperson
Bostadsrättsförening

Broschyrer

Nybyggnation
Fönsterbyten
Fönster för villa
Montagefördelar