Update cookies preferences
Mobilmenu
Hem
Produkter
För dig som är...
Arkitekt
Entreprenör
Fastighetsägare/BRF (Bostadsrättsförening)
Privatperson
Prestanda
Företaget
Referenser
Kontakta oss
Mobilmenu

För dig som är fastighetsägare eller del av en bostadsrättsförening 

Fönsterbyte, usch det låter jobbigt men är kanske helt nödvändigt? 

Tänk vilket  bra resultat det kan bli om ni som förening lägger tid på att se vad som finns att välja mellan, väger för och nackdelar mot varann innan ni tar ert beslut. 

Vilka krav på fönster kan man ha ... ...mer än att de bara är funktionella och snygga? Varmt, tätt och tyst? -Ja det är några av de grundkrav man ska ställa vid byte av fönster. Dock behöver man även ta hänsyn till personsäkerhet, brandskydd, inbrottsskydd och mycket mer därtill. Vi tillverkar fönster enbart på beställning och har möjlighet att uppfylla många krav och önskemål samt även påverka estetiken.

 

-"Om vi som fönstertillverkare bara kan få ge ett tips till er som BRF inför ett stundande fönsterbyte så vore det att ta med en sakkunnig person i diskussionen"

 

Kvalitet & material  

Ett av våra värden är att produkterna vi producerar skall hålla i flera generationer och långt efter det att garantitiden löpt ut. Vår produktutveckling har genomsyrats av samma tänk sedan på 70-talet. Vi tillverkar fönster och fönsterdörrar som står sig över tid med en livslängd som överträffar tidigare förväntningar. Värderingen "att fortsatt överträffa förväntningarna i allt vi gör" fungerar som ett ankare hos oss på H-Fönstret, från personal och kundkontakt till trogna leverantörer.
Att använda aluminium som stomme i fönsterkonstruktionen och beklä den med en insida av trä är något vi gjort sedan starten 1978. Det är med våra medvetna materialval, systematiska arbetssätt och engagerade personal som vi kan säkerställa en överlägsen livslängd på våra produkter. 
Det är inte enbart vårt interna arbete som måste vara förstklassigt för att nå den kvalitetsnivå vi eftersträvar. Vi kräver även att samtliga våra leverantörer ska se oss som en partner och dela vårt engagemang och våra värderingar. Vi arbetar sedan många år tillbaka med samma leverantörer.  Med det sagt kan man som ägare av H-Fönster känna sig trygg i tillgången till reservdelar om olyckan skulle vara framme. Historiken med våra leverantörer gör att vi tillsammans kan arbeta fram nya och förbättrade produkter i ett sammanhang där vi alla tjänar ett syfte. En produkt som står sig!
Läs mer om våra produkter här.

Hållbarhet och miljö      

Unik konstruktion

Hållbarhet är antagligen den största anledningen till att vår fönsterkonstruktion ser ut som den gör. Vi ville använda material som står sig över tid.  Valet föll då på en  utsida av aluminium vilket är ett fantastiskt material som är både formbart och väderbeständigt. Insidan är av trä vilket ger en genuin känsla vilka tillsammans utgör en unik konstruktion. Om huset väl skall rivas kan det mesta av materialet i fönstret återvinnas och bli nya fönster i nya hus. Vår ambition är att driva en resurssnål tillverkning med ett minimum av materialspill och energiförbrukning i alla led. Sedan länge har vi ersatt miljöfarliga ämnen i våra produkter och processer med miljövänligare alternativ. I vår produktutveckling strävar vi ständigt efter att använda material och konstruktioner med bästa åldersbeständighet. En lång livslängd, minimalt med underhåll ger låga kostnader och hållbarhet under hela produktens livscykel. Det kallar vi hållbart!

Låt oss kika på förutsättningarna för ditt projekt. Kontakta oss

När allt är klart

Beroende på  väderutsatthet rekommenderar vi att man minst någon gång per år rengör metalldelarna med vatten och/eller mild tvållösning samt smörjer fönstrets eller dörrens rörliga delar om inget annat anges. That´s it! 

Mer information och dokument gällande montage och underhåll finner du här.

Hur kan vi som leverantör hjälpa dig?

Med vår erfarenhet av fönsterprojekt genom åren har vi troligtvis hört de flesta frågor och den problematik du stöter på vid både stora och små fönsterbyten. Vi vet att vi sitter på svar, kunskap och innehar en erfarenhet som är till din fördel att ta del av i planeringsstadiet. Allt för att du ska få bästa förutsättningar att ta väl genomtänkta beslut genom hela processen. 

Välkommen att kontakta oss för mer information.


H-Fönstret i Lysekil

Om oss
Miljö och kvalitet
Ledning och ägarstruktur
Kontakt
Hitta hit
Dokument

Våra produkter

Glidhängda fönster
Sidohängda fönster
Fasta fönster
Dörrar
Special
Tillbehör
Ritningar

För dig som är

Arkitekt
Entreprenör
Fastighetsägare
Privatperson
Bostadsrättsförening

Broschyrer

Nybyggnation
Fönsterbyten
Fönster för villa
Montagefördelar