Update cookies preferences
Mobilmenu
Hem
Produkter
För dig som är...
Prestanda
Företaget
Referenser
Kontakta oss
Mobilmenu

Kv Hertiginnan

Beställaren

Vi kommer inte att ångra det dyrare valet av fönster, säger Mikael Winberg, HSB BRF Östergård i Halmstad. Vi har nu riktiga aluminiumfönster (inte beklädda fönster som andra tillverkare) som tål väder och vind, dessutom med helt säkra anslutningar mot fasaderna. Vi var oroliga för hur logistiken skulle fungera i ett så här stort projekt men det har fungerat helt klanderfritt. H-Fönstret har skött leverans och logistik på ett utomordentligt sätt. Entreprenaden har gått snabbare än väntat med följd av att H-Fönstret fått omprioritera och leverera tätare än avtalat. Styrelsen är fantastiskt nöjd med hela projektet och området har fått en välbehövlig ansiktslyftning vilket gör att fastigheterna idag ser många år yngre ut!
MIKAEL WINBERG, HSB BRF ÖSTERGÅRD, HALMSTAD

 Entreprenören

I ett omfattande projekt som Hertiginnan med över 3 000 fönsterbyten är det en stor fördel om man arbetar med kvalitetsprodukter. Vi tog fram några olika fönsteralternativ för föreningen, som valde H-Fönstret i Lysekil. Personer i föreningen hade goda erfarenheter av H-Fönstret och de valde kvalitet framför pris.

Ett sådant här projekt kräver täta kontakter med fönsterleverantören. Fördelen är att vi har en personlig kontakt på H-Fönstret som snabbt tar tag i och reder ut alla frågetecken och ändringar som dyker upp under resans gång. Dom ser även till att all service och logistik fungerar smärtfritt, vilket underlättar för oss som entreprenör. Vi kan då fokusera på det som vi är bäst på nämligen just fönsterbytet.
MIKAEL JONSSON, PROJEKTANSVARIG, NCCBRF Ljungen
BRF Södertorp
Kemicentrum
Klostergatan
Kv Hertiginnan
Kv Maskinkajen
Kv Slottet
Kv Sundholmen
Kv Vagnen
Portikhuset
BRF Fagrabäck
BRF Ljungen
BRF Södertorp
Campus Ultuna
Kemicentrum
Klostergatan
Kv Hertiginnan
Kv Slottet
Kv Sundholmen
Kv Vagnen
Portikhuset

H-Fönstret i Lysekil

Om oss
Miljö och kvalitet
Ledning och ägarstruktur
Kontakt
Hitta hit
Dokument

Våra produkter

Glidhängda fönster
Sidohängda fönster
Fasta fönster
Dörrar
Special
Tillbehör
Ritningar

För dig som är

Arkitekt
Entreprenör
Fastighetsägare
Privatperson
Bostadsrättsförening

Broschyrer

Nybyggnation
Fönsterbyten
Fönster för villa
Montagefördelar