Update cookies preferences
Mobilmenu
Hem
Produkter
För dig som är...
Prestanda
Företaget
Referenser
Kontakta oss
Mobilmenu

Klostergatan

Beställare och entreprenör

Bygginvest i Jönköping är ett privat fastighetsbolag som äger och förvaltar närmare 2 500 lägenheter och 80 lokaler fördelade i ett hundratal fastigheter. I bolaget finns egna hantverkare som årligen renoverar ett antal fastigheter där man byter fönster, tilläggsisolerar fasader samt lägger om tak, säger byggchef Peter Sahlberg på Bygginvest.

Vi har ett långsiktligt tänk i företaget, vi förädlar och snyggar till fastigheterna vi köper. Sedan många år använder vi H-Fönstret eftersom det är ett underhållsfritt, stabilt och robust fönster. Dessutom så får man fönstren i vilken millimterstorlek man vill – fönstren i våra fastigheter avviker ofta från standardmåtten och då är det bra att kunna få dem exakt som de var i den gamla fasaden. Vi får då ett nytt modernt energifönster så likt som möjligt det tidigare med tidstypiska drag från husets ursprung.

De flesta hus vi äger har putsade fasader och när vi gör ett fönsterbyte så tilläggsisoleras även fasaderna. Här är Lysekilsfönstret unikt och jag vet inget annat fönster som kan anslutas så säkert mot putsfasader som detta – vid rätt montage och med anslutande plåtar så finns ingen tillstymmelse till några fuktproblem.

Det är i det närmaste enbart positiva effekter vid våra renoveringar och vi tjänar snart in investeringarna, dels ekonomiskt samt genom en höjd boendekvalitet för våra hyresgäster.

Fönsterbyte tillsammans med en tilläggsisolering minskar i de flesta fall energiförbrukningen i de renoverade fastigheterna med närmare 25 %. Dessutom så minskar bullret i bostäderna och de boende upplever en avsevärt bättre kvalitet i boendet.

En trygghet med att handla från H-Fönstret anser han vara att det är ett stabilt och tryggt företag. Om ett fönster kommer att behöva en reservdel eller liknande om 10-15 år så vet man att H-Fönstret i Lysekil finns kvar. Att man dessutom kan köpa produkten direkt från tillverkaren, utan mellanhänder är också det en fördel.

Peter Sahlberg avslutar med att säga att när man byter till fönster från H-Fönstret i Lysekil så håller de vår tid ut…BRF Ljungen
BRF Södertorp
Kemicentrum
Klostergatan
Kv Hertiginnan
Kv Maskinkajen
Kv Slottet
Kv Sundholmen
Kv Vagnen
Portikhuset
BRF Fagrabäck
BRF Ljungen
BRF Södertorp
Campus Ultuna
Kemicentrum
Klostergatan
Kv Hertiginnan
Kv Slottet
Kv Sundholmen
Kv Vagnen
Portikhuset
Campus Ultuna
Kemicentrum
Klostergatan
Kv Slottet
Kv Sundholmen
Portikhuset

H-Fönstret i Lysekil

Om oss
Miljö och kvalitet
Ledning och ägarstruktur
Kontakt
Hitta hit
Dokument

Våra produkter

Glidhängda fönster
Sidohängda fönster
Fasta fönster
Dörrar
Special
Tillbehör
Ritningar

För dig som är

Arkitekt
Entreprenör
Fastighetsägare
Privatperson
Bostadsrättsförening

Broschyrer

Nybyggnation
Fönsterbyten
Fönster för villa
Montagefördelar