Update cookies preferences
Mobilmenu
Hem
Produkter
För dig som är...
Prestanda
Företaget
Referenser
Kontakta oss
Mobilmenu

Det bästa fönstret någonsin

När H-Fönstret konstruerades var den bärande tanken att det skulle bli det bästa fönstret någonsin

Visst är det underbart när man fått till något riktigt bra. Så bra att man, inte ens efter flera år, känner att det kunde gjorts bättre trots nya trender eller tekniska framsteg. När J P Johansson uppfann skiftnyckeln hittade han en perfekt lösning som vi idag, 120 år senare, inte har haft anledning att byta ut. Den fungerar helt enkelt. Lika tidlös och bestående är Yngve Ekströms design av fåtöljen Lamino, 65 år efter introduktionen är den lika vacker och bekväm där den pryder många hem.

När H-Fönstret konstruerades var den bärande tanken att det skulle bli det bästa fönstret någonsin. Vackert och med genomtänkta detaljer som skulle hålla genom generationer. Nu, två generationer senare, kan vi konstatera att vi lyckats. Det är fortfarande det bästa fönstret som står att köpa. Det finns ännu ingen anledning att ändra i den ursprungliga konstruktionen. Den genialiska lösningen med att fönsterbågen kan vridas runt på utsidan för att lätt komma åt att tvätta hela fönstret inifrån har gjort fönstertvätt till en snabb och lätt syssla. Fönsterbågens vikt fördelas jämt vilket leder till att fönstret aldrig kommer att hänga snett och hanteringen är enkel oavsett storlek.

De noga utvalda materialen har gett fönstret en nätt konstruktion som släpper in mycket ljus och som med enkelhet kan konfigureras till olika fönsterkombinationer som ger husfasader vackra uttryck. Det är ingen hemlighet att alla våra montörer på fabriken i Lysekil vet att de producerar fönster som skall hålla lika länge som de hus de sätts in i.

Varje fönster tillverkas lika noggrant som om det skulle sitta i deras egna hem. För oss på H-Fönstret är kvaliteten och livslängden hos våra produkter så central att engagemanget och de ivriga samtalen om just detta följer med ända in i fikarummen. Dit når också berömmet. ”Som att stänga en mercedes-dörr” som en kund lät hälsa efter att han fått känna på ett fönster.

Alla anställda bottnar i den omsorg vi känner till våra kunder, att överträffa förväntningar och hjälpa till i alla steg mot nya fönster. Tillsammans har vi flera hundra år av samlad erfarenhet och kompetens. Det gör hela skillnaden. Vi vet att många av våra kunder är så nöjda med sina fönster från H-Fönstret att de, om det vore praktiskt möjligt, skulle ta med sig dem när de flyttar till nya bostäder precis som man gör med favoritsoffan eller farmors jul-ljusstake. Skönhet är för evigt!


H-Fönstret i Lysekil

Om oss
Miljö och kvalitet
Ledning och ägarstruktur
Kontakt
Hitta hit
Dokument

Våra produkter

Glidhängda fönster
Sidohängda fönster
Fasta fönster
Dörrar
Special
Tillbehör
Ritningar

För dig som är

Arkitekt
Entreprenör
Fastighetsägare
Privatperson
Bostadsrättsförening

Broschyrer

Nybyggnation
Fönsterbyten
Fönster för villa
Montagefördelar