Kvalitet i arbetsmetoder och kvalitet i produkterna är en grundläggande värdering hos varje medarbetare.

Vårt kvalitetsarbete börjar redan på ritbordet då produkterna konstrueras och val av ingående material och komponenter bestäms. Kvaliteten byggs på så vis in i våra fönster.
Vi säkerställer sedan att varje medarbetare oavsett uppgift på företaget har en hög kunskapsnivå, är engagerade och förstår kundens behov. Det kallar vi att jobba förebyggande.

För att få vårt arbetssätt utvärderat av en oberoende part har vi valt att låta RISE, (tidigare Sveriges Tekniska Forskningsinstitut), granska vårt kvalitetsarbete och testa våra produkter. Det har resulterat i att vi sedan 1987 är certifierade av RISE med ett P-märke.

> P-märke, www.sp.se

Det är inte enbart vårt interna arbete som måste vara förstklassigt för att nå den kvalitetsnivå vi eftersträvar. Vi kräver även att samtliga våra leverantörer skall se oss som en partner och dela vårt engagemang och värderingar.

En av våra värden är att våra produkter skall hålla i flera generationer och långt efter det att garantitiden har löpt ut. Det är med våra medvetna materialval, ett systematiskt arbetssätt och engagerad personal som vi kan säkerställa en överlägsen livslängd.

> H-Fönstret Lysekils kvalitetspolicy, PDF